Уран - най-непредсказуемата планета в Слънчевата система Слънцето на 50-ия парламент

...
Уран - най-непредсказуемата планета в Слънчевата система Слънцето на 50-ия парламент
Коментари Харесай

Топ астролог: Сглобка ще има, но Уран може да я срине



Уран - най-непредсказуемата планета в Слънчевата система 

Слънцето на 50-ия парламент съответствува с Бетелгейзе – звезда от първа големина, с природата на Марс и Меркурий. Нейното въздействие може да донесе огромен триумф без затруднения. Но в 10-и дом на властта и държавното управление е също планетата Уран, която най-неочаквано сменя посоката на 180 градуса - и образувано партньорство/коалиция/сглобка напълно ненадейно в един миг може да се разпадне.

Това споделя топ астрологът Виктория Маринова във връзка следващия парламент, определен за последните три години. Ето какво написа тя за новото Народно заседание на своята фейсбук страница: 

Споделям с вас хороскопа на 50-то Народно заседание, издигнат за момента, когато народните представители поставиха клетва, а това се случи в 09:10 часа на 19 юни 2024г.

Клетвата е положена в ден на Меркурий – книжнина, документи, връзка, младите и интелигентни хора, и в час на Сатурн – планета на държавната конструкция, на държавното управление. Началото на 50-то Народно събрание е сложено в 13-ти лунен ден, чийто знак е колелото:

През този ден могат да се повторят доста обстановки от предишното, могат да се проявят остарели проблеми. Ако се връщат остарели неща, то нещо не е било изпълнено както би трябвало.

Хороскопът на 50-то Народно заседание е с изгряващ знак (Асцендент) в зодиакален знак Лъв. Управител на този знак е Слънцето, което в този миг се намира в 28° 27` на Близнаци и попада в 11-ти дом, по който са колективите и груповата активност, обединяванията.

Слънцето съответствува с Бетелгейзе – звезда от първа големина, с природата на Марс и Меркурий. Нейното въздействие може да донесе огромен триумф без затруднения.

Слънцето, с изключение на стопанин на хороскопа, ръководи също втори дом – финансите, материалните и морални полезности. Тази сфера е обвързвана с това да има настоящо национално заседание и постоянно държавно управление. А държавната власт в хороскопа е показана от най-високата точка Министерски съвет – Медиум цели, да не се бърка с министерски съвет. Министерски съвет е в зодиакален знак Овен – мъжки знак и допуска ръководител на това национално заседание да е представител на мощния пол.

Но планетата шеф Марс е в Телец – женски знак. Марс попада в 10-ти дом, по който са власт, надзор, ръководство, ръководители и управителни органи, държавно управление. Общи цели и тяхното реализиране. Марс съответствува с Хамал – звезда от втора големина с природата на Марс и Сатурн. Дава свирепост, безсъвестност, машинация. Ефектът е равностоен на злополучната композиция на Марс/Сатурн. Изглежда, че Марс и Сатурн се борят между тях за владичество и това въздействие може да бъде рисково в материалната сфера.

В 10-ти дом на властта и държавното управление е също планетата Уран, която ръководи партньорския дом в хороскопа. Като се регистрира естеството на планетата, че е с непредсказуема и ексцентрична сила, че сменя най-неочаквано посоката на 180 градуса, то е разумно да се чака, че образувано партньорство/коалиция/сглобка напълно ненадейно в един миг може да се разпадне.

И това ще бъде подбудено от задкулисието – Луната, ръководи дома на тайните и неявните врагове, и се намира в сходяща съпротива на планетата Уран. Уран, с изключение на дома на сътрудниците, ръководи също 8-ми дом на непознатите пари, заеми и задължения. Луната се намира в символ на своето проваляне – Скорпион, обаче съответствува със звездата Агена.

Звездата Агена с Луната е добра за предприемачество, търговия, придобивки, продажби, съдействие в региона на търговията. Това може да докара до известна безсъвестност в средствата, само че не разрешава да се стигне до краен лимит, ще се съблюдава (поне външно) почтеност и честност.

Луната в сходни карти символизира територията и популацията на страната (народа), а тук е ситуирана в своя натурален дом четвърти. Луната е направила към този момент дисонантен аспект с Марс, а този аспект може да демонстрира ниската изборна интензивност. Луната е направила по-късно съразмерен аспект със Сатурн, натурален шеф на държавната власт, а в сегашния хороскоп планетата ръководи домовете на ежедневната и рутинна работа, на партньорствата и на непознатите пари. А това може да значи, че нещата по упоменатите тематики са към този момент решени – кой с кого и по какъв начин. Но следва опозицията с Уран, за която писах към този момент, че може ненадейно да промени предварителните ангажименти и съглашения. Все отново Луната е във взаимна рецепция по екзалтираност с Уран, а последният аспект на Луната е съразмерен – преди да напусне знака Скорпион ще извърши тригон с Нептун – планетата на високите идеали, само че и на илюзиите. В хороскопа Нептун владее дома на съда, правото, религията и на чужбина.

Може да има поддръжка извън, с цел да проработи сегашното Народно събрание и да излъчи постоянно държавно управление.

А дали ще се случи това и изкара цялостен мандат, следва да разберем отсега нататък. Според хороскопа е допустимо, само че човек допуска, а Господ разполага. Да бъде Неговата воля!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР